Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a acuzat Guvernul că este desprins de realitate prin măsura închiderii pieţelor, târgurilor şi a oboarelor. El a adăugat că măsura este un atac nejustificat „la adresa producătorului, la adresa cumpărătorului care vrea să ia o marfă bună şi ieftină şi proaspătă şi românească”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o nebunie completă ceea ce se întâmplă, în special cu măsurile privind închiderea pieţelor, târgurilor, oboarelor, este o măsură care nu are nimic de-a face cu realitatea românească. Au dat ceva ca să dea, dacă nu cumva măsura trebuie să răspundă «necesităţilor» unora din Guvern, sau Guvernului în integralitatea lui, de creştere a cifrei de afaceri la supermaketuri, de creştere a importurilor. Este un atac foarte dur, nejustificat, la adresa producătorului, la adresa cumpărătorului care vrea să ia o marfă bună şi ieftină şi proaspătă şi românească. Nu are nimic de-a face mesajul acesta cu mesajul fals al Guvernului - o minciună, tot clamează Guvernul că susţine economia românească, producătorul român, românul de rând şi, pe de altă parte, închide piaţa”, a explicat Mihai Tudose luni într-o conferinţă de presă la sediul PSD. 

Social-democratul a mai spus că târgurile şi oboarele de la ţară au rol în principal în economia locală

„Este încă o dovadă că sunt rupţi total de realitate fiindcă nu numai cei din marile oraşe cumpără din pieţe: acele târguri şi oboare de la ţară care se desfăşoară în principal săptămânal au rolul lor în mica economie locală”, a completat Tudose.

Acesta a mai precizat că în şedinţa de luni a PSD toţi edilii partidului au fost rugaţi să găsească soluţii pentru ca producătorii agricoli să aibă spaţiu unde să îşi vândă produsele.



„După ce au văzut că lucrurile o iau razna complet şi măsurile anunţate sunt dezaprobate total, au venit ulterior şi au zis că primarii trebuie să vadă ei cum fac, cum scot tarabe pe marginea drumului. Îi anunţ că vine iarna, deci a-i scoate pe nişte oameni dintr-un spaţiu amenajat în stradă cum când începe să plouă şi să ningă este o dovadă de 'omenie' din partea PNL. În fapt, concluzia este foarte clară. Suntem în campanie electorală, peste mai puţin de o lună sunt alegeri şi mesajul nostru este clar: românii au de ales între viaţa fără PNL sau să moară cu PNL de gât”, a conchis fostul premier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.