Avocatul Adrian Cuculis anunţă, miercuri, că primul pacient care a dat în judecată CASMB şi a solicitat şi primit suma de 70.000 de lei pentru că i-a fost refuzată internarea în spitalul public, din “lipsă de locuri” , a câştigat procesul cu sistemul, după 3 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Avocatul anunţă o decizie definitivă, după 3 ani de zile. Este vorba de primul pacient care a dat în judecată Casa de Asigurări Medicale a Municipiului Bucureşti (CASMB) şi a solicitat şi primit suma de 70.000 de lei pentru că i-a fost refuzată internarea în spitalul public, din “lipsă de locuri” , a câştigat procesul cu sistemul.
 
Potrivit acestuia, pacientul s-a adresat unei unităţi particulare spitaliceştiîin 2019 iar costurile au fost imputate de catre instanţă, în mod definitiv în 2022 , către CASMB. 
 
”Din păcate, nici pacienta şi nici fata acesteia nu au mai prins finalul procesului fiindca ambele au decedat , rămânând în proces  ceilalţi membri din familie, mai spune avocatul Adrian Cuculis. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.