Echipa de volei feminin Ştiinţa Bacău a învins miercuri, în deplasare, formaţia sârbă Zeleznicar Lajkovac, cu scorul de 2-3, în manşa tur din faza 16-ilor Cupei CEV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-20, 22-25, 21-25, 25-13, 10-15, după 113 minute de joc.

Partida retur va avea loc în 5 decembrie, la Bacău, pentru un loc în optimile de finală ale Cupei CEV. Adversară va fi echipa Sliedrecht Sport.

Tot pentru optimi luptă şi CSM Târgovişte, cu Galatasaray Istanbul, formaţia care a câştigat turul cu 3-0, iar meciul retur va avea loc în 4 decembrie, în Turcia. În optimi, câştigătoarea va juca în compania învingătoarei din dubla Enisei Krasnoyarsk şi Branik Maribor.

Din optimi va intra în competiţie şi Volei Alba Blaj, medalie de argint în Liga Campionilor în 2018, dar care a ratat faza grupelor şi, conform regulamentului, va continua în Cupa CEV.

În faza 16-ilor Cupei CEV, Volei Alba Blaj a avut tur liber.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.