Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al FC Dinamo, a declarat, joi, că lotul echipei bucureştene va fi redus la 25 de jucători. El a menţionat că încă nu s-a discutat nominal despre situaţia jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii FC Dinamo, împreună cu antrenorul Mircea Rednic şi reprezentanţii DDB, s-au întâlnit miercuri seară pentru a discuta despre problemele clubului.

”Vom reduce lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Rednic are un buget în care va trebui să îi cuprindă pe cei 25 de jucători. Cei care au venit după deschiderea procedurii au clauză unilaterală de desfacere. Pentru cei tineri, preferăm să îi împrumutăm. Sper să nu plece prea mulţi jucători efectiv, ci să fie în continuare în curtea lui Dinamo, dar împrumutaţi. La Filip putem renunţa doar cu acordul său. Totuşi, nu s-a discutat încă despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo, iar principalul motiv a fost evitarea eventualelor neînţelegeri care ar putea apărea înaintea ultimelor trei meciuri din acest an”, a spus Zăvăleanu la Digi Sport.

El a precizat că nu au existat discuţii la modul concret asupra jucătorilor care urmează să plece “pentru că nu este profitabil să discutăm înaintea ultimelor trei meciuri”. “Nu am discutat nominal. E evident că lotul este supradimensionat şi că sunt unii jucători cu care Rednic nu se împacă, dar nu am discutat nominal despre jucătorii care urmează să plece pentru a evita orice fel de supărari înaintea celor trei meciuri”.

După 18 etape, Dinamo ocupă locul 15, penultimul, în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor, cu nouă puncte, cu două mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.