Antrenorul Xavier Pascual, care a câştigat săptămâna trecută cu FC Barcelona Liga Campionilor la handbal masculin, a fost prezentat oficial, miercuri, la Dinamo Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acest weekend a fost extraordinar pentru mine. Propunerea de a veni la Dinamo a fost o nouă emoţie pentru mine, o nouă provocare, ceva diferit. Am vorbit cu soţia mea şi ne-am hotărât să facem acest pas. Muncă, muncă, muncă este cea ce ne aşteaptă”, a spus Pascual la evenimentul de la Palatul Primăverii.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenta ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi a numeroase personalităţi. Printre invitaţii speciali s-a numărat şi marele handbalist Cornel Penu, care azi a împlinit 75 de ani.

CS Dinamo a anunţat la 1 iunie că Xavi Pascual urma să preia conducerea tehnică a echipei bucureştene de handbal.

Înainte de venirea la Bucureşti, Pascual a câştigat cu FC Barcelona, duminică seară, Liga Campionilor, învingând în finala competiţiei formaţia Aalborg Handball, scor 36-23 (16-11), la Turneul F4 de la Koln.

Între 2016 şi 2018, Xavi Pascual a fost selecţioner al naţionalei României. El a renunţat la reprezentativa tricoloră în iunie 2018, atunci când şi-a prelungit contractul cu Barcelona, neputând să continue pe două fronturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.