Cotidianul Bild a scris, luni, că fostul internaţional spaniol Xabi Alonso a fost ales de conducerea clubului Borussia Monchengladbach să-l înlocuiască, din vară, pe antrenorul Marco Rose, care va pleca la Borussia Dortmund, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 39 de ani, Xabi Alonso este în acest moment antrenorul echipei secunde a clubului Real Sociedad, care activează în liga a treia. El nu are experienţă ca antrenor principal în primul eşalon, mai pregătind doar echipa U14 a clubului Real Madrid, în 2018, înaintea de a veni la San Sebastian.

Ca jucător, el a evoluat la Real Sociedad, Eibar, Liverpool, Real Madrid şi Bayern Munchen, adunând 114 selecţii la echipa naţională.

Participantă în acest sezon în Liga Campionilor, unde a ajuns în optimi, Borussia Monchengladbach ocupă locul 10 în clasamentul Bundesliga, cu 36 de puncte, după 26 de etape, la patru puncte de Leverkusem, de pe locul 6, de Liga Europa, şi la 11 de Eintracht Frankfurt, de pe locul 4, de Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.