Belgianul Wout van Aert (Jumbo-Visma) a câştigat, miercuri, etapa a XI-a a Turului Franţei, desfăşurată pe o distanţă de 198,9 kilometri, între Sorgues şi Malaucene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Van Aert, 26 de ani, este la a cincea victorie de etapă în Marea Buclă. El a fost urmat de francezul Kenny Elissonde şi de olandezul Bauke Mollema, ambii de la Trek-Segafredo, la un minut şi 14 secunde.

Liderul clasamentului general, slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), a trecut linia de sosire al patrulea, la un minut şi 38 de secunde de învingător.

Pogacar se menţine lider în clasamentul general şi după această etapă, fiind urmat de columbianul Rigoberto Uran (EF Education-Nippo), la cinci minute şi 18 secunde, şi de danezul Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma), la cinci minute şi 32 de secunde.

Etapa a XII-a va avea loc, joi, între Saint Paul Trois Chateaux - Nimes, pe o distanţă de 159,4 de kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.