West Ham United a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1 (0-0), meciul disputat cu Brighton, în etapa a XXXVI-a a campionatului englez Premeir League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate spre finalul meciului. Danny Welbeck a deschis scorul, în minutul 84, pentru gazde, iar Said Benrahma a egalat, în minutul 87.

După acest rezultat şi cu doar două etape rămase de disputat, West Ham poaste spune "adio" Champions League. "Ciocănarii ocupă locul 6, cu 56 de puncte, la un punct de Liverpool de pe locul 5 (cu un meci mai puţin) şi la cinci de Chelsea, de pe locul 4, de Liga Campionilor.

Lider şi campioană este Manchester City, cu 83 de puncte, echipă urmată de Manchester United, cu 70 de puncte, şi de Leicester, 66 de puncte.

Brighton, cu Florin Andone rezervă neutilizată sâmbătă, ocupă locul 17, cu 38 de puncte, şi era deja salvată de la retrogradare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.