Werder Bremen s-a despărţit de antrenorul Florian Kohfeldt cu o etapă înainte de finalul 1.Bundesliga, a anunţat clubul, duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thomas Schaaf, 60 de ani, fost jucător şi antrenor legendar la Bremen, îi va succeda lui Kohfeldt pentru ultimul meci din campionat, programat sâmbăta viitoare, pe teren propriu, împotriva formaţiei Borussia Monchengladbach.

Schaaf, care a mai pregătit pe Werder între 1999 şi 2013, va încerca să evite prima retrogradare a clubului din 1980. El nu a mai antrenat din 2016, când a părăsit gruparea Eintracht Frankfurt.

Florian Kohfeldt, 38 de ani, era antrenorul formaţiei Werder din noiembrie 2017.

Sâmbăta aceasta, Werder a pierdut, cu 2-0, în deplasare, la Augsburg, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Bundesliga.

După opt înfrângeri şi un egal în ultimele nouă jocuri, echipa din Bremen este pe locul 16, de baraj, cu 31 de puncte. Arminia Bielefeld, echipa de la locul 15, care asigură menţinerea n prima ligă, are un punct în plus şi va evolua în ultima etapă, în deplasare, cu VfB Stuttgart.

FC Koln, echipa de pe locul 17, retrogradabil, are 30 de puncte şi primeşte acasă, în ultima etapă, pe Schalke 04, formaţie deja retrogradată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.