Voleibalistul francez Earvin Ngapeth a fost reţinut, luni, în Brazilia sub acuzaţia de hărţuire sexuală. El este acuzat că a pălmuit o femeie peste fund.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul echipei Kazan a fost reţinut la Belo Horizonte, unde a fost prezent la o petrecere, după ce formaţia sa a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Femeia era însoţită de iubitul ei şi de un amic. Ea a reacţionat şi l-a lovit pe jucător, iar apoi a sunat la poliţie, fiind dusă la secţie alături de voleibalist.

Potrivit biroului de presă al poliţiei din statul Minas Gerais, Ngapeth, în vârstă de 28 de ani, ar fi confirmat faptele. Însă ar fi indicat că confundat femeia cu una dintre persoanele care îl însoţeau, iar apoi şi-a cerut scuze. El s-ar fi apărat explicând că: "în Franţa se obişnuieşte ca la meciurile de volei să dai o palmă peste fund, indiferent că este vorba de femei sau bărbaţi". Iar apoi a precizat că în Franţa să atingi fesele unei femei nu este "nici agresiune, nici ofensă".

Ngapeth va fi audiat marţi, iar în Brazilia nu există eliberarea pe cauţiune în cazul plângerilor de hărţuire sexuală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.