Un poliţist a fost grav rănit joi seară la Atena, în timpul unor confruntări cu huligani pe marginea derbiului Olympiakos Pireu-Panathinaikos, care a trebuit să fie oprit definitiv, în sferturile de finală ale Cupei Ligii la volei, a anunţat vineri poliţia, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Huliganii au ieşit din stadion şi au acţionat într-un mod ameninţător împotriva poliţiei, aruncând cu obiecte, pietre şi fumigene şi rănind grav un poliţist", care a trebuit să fie spitalizat, a precizat poliţia într-un comunicat.

Incidentele au avut loc în exteriorul stadionului Melina Merkouri din Rentis, la periferia Atenei. Potrivit aceleiaşi surse, peste 400 de persoane au fost ridicate de poliţie, care a deschis o anchetă pentru identificarea autorului atacului asupra poliţistului aflat în spital.

Gazele lacrimogene folosite de poliţie s-au răspândit în toată arena, forţându-i pe sportivi să se întoarcă în vestiare. Meciul dintre cele două rivale istorice de la Atena a fost în cele din urmă amânat pentru o dată ulterioară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.