Naţionala de volei feminin a României a învins marţi, la Alexandria, în primul meci din grupa C a Golden League, reprezentativa Ucrainei, scor 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-15, 22-25, 19-25, 25-21, 15-12.

Aplauzele spectatorilor s-au îndreptat generoase şi spre adversare, care la intonarea imnurilor au fost înfăşurate în drapelul naţional.

Partida de marţi a reprezentat şi debutul într-un meci oficial pe banca României pentru antrenorul spaniol Guillermo Naranjo Hernandez, care a testat mai multe jucătoare tinere în disputa cu Ucraina.

Meciul retur se va juca tot la Alexandria, miercuri.

Din grupa C mai face parte Ungaria, cu care România se va duela în deplasare, în 28 mai, şi la Alexandria, în 8 iunie.

Nouă echipe sunt angrenate în competiţie, în trei grupe, iar câştigătoarea Golden League va fi recompensată cu 125.000 euro, potrivit CEV.

Marţi seară debutează şi naţionala masculină, dar în Silver League, în grupa B, în deplasare cu Albania. Din grupă mai fac parte echipele Bosniei şi Macedoniei de Nord. Turneul Final Four va avea loc în Ungaria, în 18-19 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.