Tehnicianul Viorel Tănase va fi antrenor principal la FCSB, el afirmând că a acceptat imediat oferta lui Nicolae Dică, deoarece acesta poate sta pe banca doar ca secund, neavând licenţa necesară pentru principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit cu Nicolae, am fost puţin surprins, e o propunere tentantă. Şi Nicolae fiind la început are nevoie de ajutor şi mi-am oferit tot sprijinul. Cred în calităţile lui şi de asta am acceptat. Am fost antrenor principal în liga a treia şi contractul mi s-a încheiat. Mâine vom avea discuţii şi vom pune totul la punct. Când auzi Steaua...nu mă aşteptam. În ultimii doi ani am antrenat la liga a treia şi nu mă aşteptam la asemenea propunere. Ca jucător am avut oportunitatea de a ajunge la Steaua, după ce am jucat un an la Dinamo, am avut discuţii de a trece în Ghencea, dar nu s-a materializat, deşi mi-aş fi dorit. Plec la luptă cu încredere şi cu un mare entuziasm", a declarat Tănase la Digisport.

Viorel Tănase, în vârstă de 46 de ani, a mai pregătit echipe precum Dunărea Galaţi, Farul Constanţa, Oţelul Galaţi sau Cetate Deva.

Dică apreciază că Viorel Tănase este omul potrivit pentru a-l ajuta la FCSB. "Pe Vio îl ştiu de foarte mult timp. M-am gândit la el, îi ştiu caracterul şi cred că mă poate ajuta foarte mult. Din discuţiile pe care le-am avut cred că e omul potrivit", a spus Dică la Digisport.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf.

Becali a precizat că s-a înţeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor şi că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licenţa pentru a fi secund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.