Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei prahovene este Viorel Moldovan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moldovan a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

„Tentaţia acestei provocări a fost mult, mult prea mare, şi ideea în sine, aceea de a reuşi o nouă promovare, de această dată cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult şi a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploieşti. Ştiu că voi lucra la un club cu tradiţie, cu suporteri minunaţi, cu istorie, iar asta mă face să fiu extrem de entuziasmat că am ajuns la Petrolul! Pe această cale, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost implicaţi în aducerea mea. Am văzut că sunt dorit foarte mult, lucru care îmi dă şi mai multă încredere şi energie pentru a reuşi ca, la finalul sezonului, să urcăm pe prima scenă fotbalistică!”, a declarat Viorel Moldovan.

În ultimele două sezoane, tehnicianul s-a aflat pe banca Chindiei Târgovişte.

Moldovan va începe treaba la Petrolul de luni, iar din staful său vor face parte Francisc Dican (antrenor secund) şi Stelian Isac (preparator fizic).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.