Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a declarat, sâmbătă, că mijlocaşul Mihai Pintilii va lipsi cel puţin patru săptămâni, în urma accidentării suferite în partida cu CFR Cluj. Tehnicianul a precizat că deocamdată Pintilii nu a luat decizia de a se retrage din activitatea de jucător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pintilii este accidentat şi va lipsi cel puţin patru săptămâni. Eu aşa consider, că rămâne jucător, vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla. Momentan este jucător în perioada de refacere, de recuperare. Mai avem multe meciuri importante de acum încolo şi îmi doresc să am tot lotul valid", a declarat Vintilă, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă îi este greu să fie antrenor al FCSB, Vintilă a răspuns: "Nu există post (n.r. - de antrenor) mai uşor sau mai greu, cât timp îmi fac meseria cu plăcere, e frumos, e uşor. E şi o responsabilitate destul de mare pentru că e un club foarte important, dar e o plăcere, nu pot să zic dacă este mai uşor sau mai greu, pasiunea este aceeaşi."

Tehnicianul spune că toată săptămâna a făcut antrenamente cu echipa de la ora 17.00, cea a meciului cu Academica Clinceni.

"Pare un meci uşor, dar nu este un meci uşor, este un meci foarte dificil pentru că trebuie să ne concentrăm foarte bine şi să abordăm jocul ca şi cum am juca împotriva unei echipe puternice. Este cel mai greu de montat jucătorii la asemenea meciuri, cele considerate mai uşoare. Totul ţine de concentrarea jucătorilor şi de abordarea acestor jocuri cu echipe considerate mai mici. Trebuie să abordăm jocul foarte bine din punct de vedere mental şi al atitudinii. Sunt mult mai atractive (n.r. - meciurile cu echipele mai bine cotate), dar şi acest jocuri sunt foarte importante pentru că îţi aduc puncte la fel cum aduc şi cele cu echipele mari. Uşor, uşor trebuie să ajungem la o echipă stabilă şi nu se poate face peste noapte, nu se poate face de la un meci la altul, în timp se poate omogeniza o echipă. În principiu, voi băga echipa care este din punctul meu de vedere cea mai pregătită pentru acest joc. Nu ştiu dacă vreun jucător sau sau altcineva se gândeşte acum la meciul cu Dinamo. Primul meci la care trebuie să ne gândim este meciul cu Clinceni, pe care trebuie să-l câştigăm, sunt trei puncte foarte importante, după care vom aborda jocul cu Dinamo, dar nu ne gândim acum la meciul cu Dinamo. Concentrarea jucătorilor trebuie să fie pe acest joc. O victorie cu Clinceniul ar mai îndulci puţin fanii şi ar aduce mai mulţi la meciul cu Dinamo. Toată săptămâna am făcut antrenamente la ora 17.00. Echipa este pe drumul cel bun, trebuie să rămânem la fel de concentraţi ca până acum ca să devenim invincibili. Jucătorii sunt mai încrezători după ultimele rezultate, şi-au recăpătat încrederea în ei. Filozofia mea este să joc, să câştig, să pun jucătorul pe postul pe care dă randament maxim. Eu mă aştept să am tot timpul jucători convocaţi la echipa naţională, pentru că am jucători buni, dar acum depinde de selecţioner dacă va convoca pe cineva de la FCSB", a declarat el.

Partida Academica Clinceni - FCSB se va disputa, duminică, de la ora 17.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.