Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a declarat, sâmbătă, că nu este îngrijorat de faptul că selecţionerul Cosmin Contra nu a convocat jucători de la formaţia sa la echipa naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este problema selecţionerului şi nu vreau să o comentez. Nu mă îngrijorează, ştiu că am jucători buni care vor fi convocaţi la echipa naţională când vor merita", a afirmat Vintilă. 

Tehnicianul FCSB spune că echipa sa are nevoie de un restart pentur a ieşi din pasa praoastă în care se află şi speră ca acest lucru să se întâmple chiar în meciul cu FC Viitourl.

"Suntem în faţa unui joc foarte important, întâlnim o echipă bună a campionatului, cu un antrenor foarte bun şi intrăm pe teren cu gândul de a câştiga, pentru că suntem într-o situaţie care nu mai lasă loc de întors, trebuie să adunăm puncte, iar prima ocazie este mâine seară. Trebuie să câştigăm, suntem FCSB şi jucăm la victorie fiecare meci. Suntem într-o situaţie care nu e normală. Jucătorii vin după o serie foarte lungă de meciuri din trei în trei zile, nu au linişte mentală pentru că după fiecare joc trebuie să te pregăteşti pentru următorul joc. Doar din punct de vedere mental mai putem să ne montăm acum. Le-am spus că e ultimul joc înainta pauzei competiţionale şi trebuie să strângem toare resursele pe care le avem, fizice, mentale şi să le punem în jocul de mâine seară, după care va veni o pauză binemeritată pentru toată lumea. Ştiu ce joacă domnul Hagi, încercăm să-i blocăm şi să ne punem noi în evidenţă calităţile noastre, pentru că avem jucători buni şi foarte buni aici. În viaţa unei echipe există un anumit ciclu şi la un moment dat trebuie să restartezi totul, să o iei de la început. Consider că acum este momentul să o luăm de la început să lăsăm departe toate orgoliile să punem mâna la muncă, ridicăm coatele şi le mai dăm jos la sfârşitul turului din acest an. Adică trebie să ne înhămăm la o muncă titanică pentru a ieşi din această zonă. Nu există conflicte între jucători şi antrenori, cel puţin până acum nu au fost Jucătorii au atitudine, dar atât am putut la momentul acesta, atât am putut fizic. Avem posibilitatea de a ieşi din această zonă, trebuie un restart, atât, şi sper să vină mâine. Starea accidentaţilor începe să se amelioreze, avut 11 accidentaţi, acum mai avem nouă, să sperăm că nu mai apar alte probleme. Primul nostru obiectiv este să ne batem pentru play-off", a declarat Vintilă, într-o conferinţă de presă.

El a negat faptul că mijlocaşul Mihai Pintilii a dorit să se retragă după eliminarea din Liga Europa: "Pintilii este un jucător cerebral, un jucător de care echipa aceasta are nevoie, este lider în vestiar, sunt singur că nu este el cel care părseşte corabia în acest moment. Probabil a fost un gest... Din ce am discutat cu el, nu e o problemă că se lasă, că vrea să plece, e un căpitan adevărat."

Meciul FCSB - Viitorul Constanţa va avea loc duminică, de la ora 21.00, la Piteşti, în etapa a VIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.