Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu formaţia Chindia Târgovişte, din etapa a XIII-a a Ligii I, va fi foarte dificil, el subliniind că pauza competiţională a fost de bun augur pentru echipa sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteaptă un meci dificil, dar sperăm să-l câştigăm. Cred că suntem aproape 90 la sută din potenţialul echipei, pentru că nu tot lotul este la acelaşi nivel. Această pauză competiţională ne-a prins bine. Cel mai important este jocul de mâine, este primul pas, apoi vom vedea. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm fiecare meci, dar eu mă concentrez pe cel de mâine", a declarat Vintilă.

Întrebat dacă a înjurat vreun jucător atât atunci când era portar sau acum de când este antrenor, Vintilă a răspuns: "Ca jucător mi s-a întâmplat să înjur, ca antrenor nu. Nu vreau să comentez ce a făcut Contra, nu vrea să intru în polemică, eu nu fac aşa ceva".

Meciul Chindia Târgovişte - FCSB este programat, duminică, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.