Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, şi-a lăudat jucătorii după victoria obţinută, marţi, în deplasare, cu Poli Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Băieţii merită toate felicitările pentru că au dat dovadă de sacrificiu, de luptă şi nu în ultimul rând de echilibru pentru că am reuşit să câştigăm în ultimele minute. Ne-am creat foarte multe ocazii, puteam să mai marcăm, dar până la urmă e frumos când se termină cu o victorie. Am vrut să aducem prospeţime în joc şi am reuşit până la urmă. Manea mi-a plăcut, de altfel mi-au plăcut toţi jucătorii şi pot să spun că, în ciuda terenului greu, au reuşit să facă faţă toţi jucătorii din punct de vedere fizic, pentru că terenul era moale şi a fost nevoie de o solicitare în plus din punct de vedere muscular, s-au descurcat bine toţi, sunt mulţumit de ei. Le-am spus fundaşilor că au în faţă un jucător cu experienţă (n.r. - Andrei Cristea), care inventează goluri şi din păcate nu m-am înşelat, şi-au dat şi ei seama, dar până la urmă este bine că echipa a reuşit să revină. Dennis în momentul acesta este jucătorul nostru, trebuie să-şi facă datoria la club, mă bucur foarte mult pentru el că a marcat, ştiu că îşi dorea foarte mult şi chiar i-am recomandat să fie mai liniştit , pentru că golul vine, nu trebuie să-l caute el, pentru că atunci nu îi iese nimic. Golul vine şi a venit, un gol de trei puncte, un gol super şi pentru moralul lui, şi pentru cel al echipei. Mă bucur foarte mult pentru jucătorii mei. Avem soluţii acolo (n.r. - pe postul lui Iulian Cristea, suspendat pentru meciul cu Gaz Metan), inclusiv surprize, aşa că vreau să păstrez şi eu o surpirză pentru meciul cu Gaz Metan", a declarat Vintilă, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, în etapa a XIX-a a Ligii I. Man a adus victoria oaspeţilor, în minutul 90+2. Ieşenii au condus cu 1-0.

Au marcat: Andrei Cristea '15 / Tănase '31 (p), Man '90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.