Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, s-a declarat surprins de decizia fundaşului Bogdan Planici de a-şi rezilia unilateral contractul, precizând că jucătorul sârb nu se va mai antrena cu echipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Şi pe mine m-a surprins decizia lui Bogdan Planici, era un jucător important pentru echipa noastră, dar decizia este numai a lui. Din păcate, nu am mai vorbit cu el după ce a plecat de aici şi decizia clubului va trebui respectată. Dacă va reveni, nu va face antrenament cu noi. Dar, din ce ştiu eu, nu va reveni", a spus antrenorul.

Vintilă a precizat că victoria cu Dinamo le-a dat jucătorilor săi încredere şi că FCSB merge la Giurgiu să câştige meciul cu Astra.

"Mergem să câştigăm meciul cu Astra. Victoria cu Dinamo ne-a dat încredere şi a arătat că avem resurse să jucăm fotbal bun şi să câştigăm. Astra are un lot valoros. Este adevărat că Tamaş era un exponenţial, dar şi cei care îl vor înlocui sunt la fel de buni şi echipa lor este o echipă care joacă dezinvolt, nu au nimic de pierdut şi acestea sunt cele mai grele meciuri. Cu siguranţă (n.r. - Alibec şi Budescu, foşti jucători ai FCSB) că vor să câştige, dar şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul pretenţiilor noastre şi să jucăm la victorie şi să câştigăm. Trebuie să ne impunem jocul nostru. Este o partidă interesantă (CFR Cluj - CSU Craiova) şi să vedem la ora jocului, pentru că, aşa, speculaţii şi pronosticuri se pot face înainte, dar eu nu fac aşa ceva. Îmi doresc în primul rând să câştigăm noi la Astra şi pe urmă vedem ce rezultat va fi şi acolo. (n.r. - despre tinerii jucători care au debutat la FCSB în ultima perioadă) Ei sunt sunt văzuţi ca posibili viitori fotbalişti, că talent au mulţi, dar important este să fie echilibraţi şi noi trebuie să-i ajutăm să rămână echilibraţi, nu trebuie să-i lăsăm să creadă că au făcut mare lucrru. Nu au făcut decât să debuteze, nu au făcut decât să scoată capul cumva în fotbalul mare şi să vadă cum e. Mai au mult de demonstrat şi mult de muncit şi, prin acest lucru, le transmit un mesaj, că fără muncă nu poţi să faci nimic. Munca bate talentul, din punctul meu de vedere. Şi trebuie să muncească, să-şi vadă de treabă, să fie serioşi, iar noi suntem alături de ei, şi staff-ul, şi ceilalţi jucători cu experienţă sunt alături de ei şi îi ajută în fiecare zi. Pentru că în fiecare zi trebuie să ai grjă de ei. (n.r. - dacă i-a impus Gigi Becali câştigarea Cupei României pentru a rămâne la FCSB). Obiectivul echipei este participarea într-o cupă europeană, fie că este ca urmare a câştigării campionatului sau ca urmare a câştigării cupei. Este un obiectiv al clubului pe care ni l-am asumat şi ne dorim să-l atingem. Dar atât, în rest nu am discutat cu patronul despre acest lucru. De când am venit aici ştiam că obiectivul este participarea într-o cupă europeană", a declarat Vintilă.

Meciul Astra - FCSB va avea loc, luni, de la ora 20.00, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.