Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a comentat faptul că în presă a apărut o listă cu mai mulţi jucători care vor pleca de la FCSB printr-o posibilă intenţie a patronului Gigi Becali de a-i motiva pe fotbalişti să câştige următoarele partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este important ca jucătorii să înţeleagă că totul depinde de ei, poate e şi o metodă de motivare a jucătorilor, trebuie să ne gândim şi aşa. Orice se poate schimba. OK, a apărut o listă (n.r. - cu jucătorii care vor pleca), poate să fie adevărată, poate nu, totul depinde numai de jucătorii respectivi şi de faptul că putem să câştigăm trei jocuri şi se pot schimba multe. Poate să fie, poate să nu fie, nu ştiu sigur, vom vedea, pentru că e posibil să-i motiveze pe unii acest lucru şi patronul să ştie şi să încerce să-i motiveze, vom vedea. Dacă vom câştiga trei jocuri, da (n.r. - a funcţionat modalitatea de motivare). Totul depinde de puterea jucătorului de a demonstra că joacă fotbal şi că e un jucător bun. Iar ca jucător trebuie să te respecţi până la finalul contractului. Atât timp cât eşti pus să joci, eşti plătit să joci şi dai randament maxim, nu văd de ce ar fi o problemă şi dacă ar pleca şi dacă ar rămâne. Sunt întrebat (n.r. - de patron cu privire la jucătorii care vor fia duşi), dar asta este o discuţie pentru perioada de pauză. Acum suntem în plin campionat, mai avem trei etape foarte importante şi încerc să-i capacitez pe jucători să se gândească la aceste etape care au mai rămas", a declarat Vintilă.

El şi-a propus ca FCSB să câştige toate meciurile până la finalul anului: "Suntem înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune, cu antrenor foarte bun şi ne dorim ca la ora jcoului să fim şi noi pregătiţi pentru o nouă victorie, pentru că sunt trei puncte foarte importante. Am încredere în jucătorii mei că se pot capacita şi pot da cea mai bună ripostă împotriva acestei echipe. Vrem să câştigăm pentru că trebuie să terminăm anul cu trei victorii şi, dacă se joacă şi restanţa cu Voluntari, cu o a patra victorie. Vrem să câştigăm tot până la finalul anului şi suntem capabili, am încredere în jucători. Nu ştiu oficial nimic (n.r. - despre restanţa cu FC Voluntari). Putem juca oricând, pentru că suntem pregătiţi, pentru că am jucători. Eu consider că o să fim în play-off, pentru că suntem o echipă bună şi cred că merităm să fim acolo. O să fie intersant, îl ştiu pe Edi, am făcut şcoala de antrenori pentru licenţa Pro împreună, este un antrenor bun, cu un fotbal modern. O să fie o confruntare interesantă din punctul meu de vedere. Jucătorii s-au schimbat mult (n.r. - de la partida din tur, pierdută cu 0-4), au mai multă încredere în ei şi sunt mai echilibraţi şi mult mai hotărâţi. Şi eu la fel, cu ei. Eu am încredere în jucătorii mei, în toţi."

FCSB va întâlni, vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a XX-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.