Tehnicianul echipei Crystal Palace, Patrick Vieira, a declarat că ar fi “un dezastru” ca fotbalul să se joace din nou fără fani în tribune, în contextul temerilor legate de propagarea coronavirusului, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Anglia, de miercuri vor intra în vigoare noi restricţii, inclusiv obligativitatea ca fanii să prezinte dovada vaccinării sau teste covid cu rezultat negativ pentru a asista la meciuri.

Vieira se opune ideii ca tribunele să fie goale, cum s-a întâmplat în sezonul trecut tot din cauza pandemiei. “Acesta este scenariul cel mai sumbru. Din punctul meu de vedere, este un dezastru să se joace meciuri de fotbal fără fani. Este ceva dificil de procesat şi sper că nu vom ajunge acolo, pentru că ceea ce îi trebuie fotbalului este ca fanii să fie la stadion”, a afirmat fostul fotbalist.

Anul trecut, suporterii nu au avut acces pe stadioane, din cauza pandemiei, în momentul în care fotbalul a revenit, în luna iunie. Fanii au putut reveni în arene la capacitate maximă abia la începutul acestui sezon. La evenimente pilot din decembrie 2020 au asistat câte 2.000 de spectatori, după care, pe finalul sezonului, fiecare club a putut permite accesul fanilor în număr limitat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.