Echipele antrenate de tehnicienii români Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi au reuşit victorii în meciurile disputate vineri, în cadrul primei etapei din Pro League, campionatul din Emiratele Arabe Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Cosmin Olăroiu, Sharjah Cultural Club a jucat în deplasare, la Al Ittihad Kalba, şi s-a impus cu 4-3. Sharjah a condus cu 1-0 şi 2-1, prin golurile înscrise de brazilianul Caio. La pauză s-a intrat cu scor egal, 2-2, iar gazdele au preluat conducerea în minutul 60. Însă Cosmin Olăroiu a fost inspirat în minutul 70, atunci când l-a aruncat în luptă pe Paco Alcacer, iar spaniolul a fost decisiv. Mai întâi a egalat, în minutul 79, pentru ca în minutul 87 să-i ofere pasa decisivă lui Luanzinho, care a stabilit scorul final, 4-3 pentru echipa antrenorului român, care în etapa viitoare va înfrunta, acasă, pe Al Wasl.

Într-un alt meci, Al-Bataeh şi Mirel Rădoi au evoluat în deplasare, cu Al-Wahda. Abang a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 6, dar Al-Wahda a egalat în minutul 19, din penalti. Mirel Rădoi l-a introdus în meci pe Alvaro de Oliveira, în minutul 80, iar acesta a înscris golul victoriei în minutul 85. Al-Bataeh s-a impus cu 2-1, iar în etapa a doua va juca, pe teren propriu, cu Al Ittihad Kalba.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.