Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova (România/Australia), beneficiară a unui wild card, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de categorie WTA Gippsland Trophy de la Melbourne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep şi Gavrilova au trecut, în turul I, cu scorul de 6-2, 6-2, de cuplul Belinda Bencic/Barbora Strycova (Elveţia/Cehia) şi vor evolua în manşa următoare cu echipa Gabriela Dabrowski/Bethanie Mattek-Sands (Canada/SUA), cap de serie numărul 3.

Tot marţi, perechea Monica Niculescu/Patricia Ţig a acces în sferturile de finală, după ce a învins cuplul Andreja Klepac/Elise Mertens (Slovenia/Belgia), cu scorul de 6-3, 6-3. Jucătoarele române mai au de aşteptat până să-şi afle viitoarele adversare.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la Gippsland Trophy cu un premiu total de 2.670 de dolari şi cu câte 55 de puncte WTA. Jucătoarele care ajung în sferturi îşi asigură un premiu total de 4.310 de dolari şi 100 depuncte WTA fiecare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.