Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, pe teren propriu, scor 4-0, gruparea OFI Creta, într-un meci din etapa a 16-a a campionatului grec, Stoiximan Super League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PAOK a avut penalti în minutul 23, ratat de căpitanul Stefan Schwab, dar elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să înscrie de două ori pe finalul primei reprize. Mai întâi Kiril Despodov a deschis scorul în minutul 39, apoi Abdul Baba Rahman a făcut 2-0 în minutul 41. Gazdele au mai ratat un penalti, în minutul 45, prin Mbwana Ally Samatta şi au înscris de două ori în finalul meciului, ambele reuşite venind din pasele decisive oferite de Despodov. În minutul 89 a marcat Marcos Antonio, pentru ca în minutul 90+2 să înscrie şi Brandon Thomas.

PAOK s-a impus cu 4-0 şi este lider în Grecia cu 38 de puncte, urmată în clasament de Panathinaikos Atena, cu 37 de puncte. OFI ocupă locul 9, cu 15 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.