Golgeterul Stelei Victor Piţurcă în campania din 1986, sezonul în care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, va da lovitura de începere la partida de duminică dintre Steaua şi Unirea Slobozia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Victor Piţurcă a marcat 5 goluri pentru formaţia noastră în acel sezon de vis: unul cu Honved Budapesta, în victoria cu 4-1, de la Bucureşti, unul cu Vejle (4-1), tot la Bucureşti. Poate cel mai important gol al numărului 9 stelist a venit în returul cu Kuusysi Lahti, în Finlanda.
 
După 0-0 pe Ghencea, Piţurcă a marcat singurul gol la Lahti, în minutul 87. Echipa se califica atunci în semifinale.
Acolo, Piţurcă a mai punctat de două ori împotriva celor de la Anderlecht, în victoria cu 3-0.
 
Tot, duminică, 8 mai 2022, ora 12:00, Steaua Bucureşti celebrează 36 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni. Componenţii echipei care au adus grandiosul trofeu în România vor fi premiaţi pe gazonul stadionului Steaua, la pauza întâlnirii dintre Steaua Bucureşti şi Unirea Slobozia, ultima partidă din cadrul play-off-ului, de pe teren propriu.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.