Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică, după succesul din meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, că formaţia sa va juca la victorie în cele zece partide din play-off şi a precizat că ieşirea din insolvenţă a clubului este o veste minunată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut un parcurs foarte bun, îi felicit pe băieţi, staful şi conducerea. Am jucat la victorie şi azi şi am meritat victoria. Pe Deac mi l-am dorit foarte mult, e un jucător fantastic. Sunt zece jocuri în play-off pe care le jucăm la victorie. E o veste minunată că vom ieşi din insolvenţă. Un club ca CFR Cluj nu poată să stea departe de cupele europene", a spus Miriuţă, conform dolce-sport.ro.

Echipa CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii I, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Deac, în minutul 21, cu un şut lobat de la 15 metri, după o pasă pe culoar primită de la Nouvier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.