Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Valtteri Bottas este al treilea pole position din acest sezon, după cele din Azerbdaidjan şi China. Finlandezul a câştigat în acest an Marele Premiu al Australiei, prima etapă a sezonului de F1.

Al doilea în calificări s-a clasat Lewis Hamilton (Marea Britanie/Mercedes), iar al treilea Sebastian Vettel (Germania/Ferrari).

Max Verstappen (Olanda/Red Bull) a fost al patrulea, urmat de Charles Leclerc (Monaco/Ferrari) şi Pierre Gasly (Franţa/Red Bull).

Locul şapte a fost ocupat de Romain Grosjean (Franţa/Haas), urmat de Kevin Magnussen (Danemarca/Haas) şi de Danil Kviat (Rusia/Toro Rosso).

Lando Norris (Marea Britanie/McLaren) va pleca de pe locul 10.

Cursa este programată duminică, la ora 16.10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.