Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că jucătorii formaţiei antrenate de Marius Croitoru vor efectua, marţi dimineaţă, testele pentru depistarea virsului Sars-Cov-2 şi dacă acestea vor fi negative fotbaliştii îşi vor putea relua pregătirea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Regulamentul spune în felul următor: echipa a intrat în izolare cinci zile sau şase, mâine dimineaţă fac testul şi dacă sunt toţi negativi se antrenează în mod normal. Asta este dată de DSP-ul local. În momentul ăsta, toţi sunt în izolare, sunt cazaţi la un hotel. Sută la sută jucăm în week-end. Măine îi ia şi doctorului proba şi eu sunt convins că şi el e negativ. Pentru că testul doctorului a fost neconcludent. Atunci când ai un test neconcludent, trebuie să mai dai o probă. Tot lotul a fost negativ şi testul doctorului a fost neconcludent. Neconcludentul ăsta a fost tratat ca pozitiv, pentru că doctorul trebuia să mai mai facă un test, dar el era deja la Craiova. Familia lui a fost testată negativ. Vom vedea cu siguranţă în week-end Botoşaniul jucând şi săptămâna viitoare va juca şi meciul cu Craiova", a declarat Iftime, la Digi Sport.

FC Botoşani ar fi trebuit să joace, vineri, cu Universitatea Craiova, în play-off-ul Ligii I, însă meciul a fost amânat după ce medicul echipei botoşănene a fost testat pozitiv cu coronavirus.  

Echipa moldoveană ar urma să joace, sâmbătă, acasă, cu CFR Cluj, în etapa a IV-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.