Fundaşul echipei Astra Giurgiu, Valerică Găman, a declarat, sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 2-0, că formaţia sa este în mare măsură campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am demonstrat astăzi că merităm să fim pe primul loc şi să luăm titlul. N-am avut emoţii la penalti, am fost sigur pe mine. Mai avem trei paşi până la titlu. Astăzi am avut atitudinea corectă. Cred că am dominat Steaua de la un capăt la altul, iar scorul trebuia să fie mai mare. Sunt convins că Alibec va fi la Euro, pentru că este cel mai bun atacant. Patronul ne-a sunat astăzi şi ne-a motivat, cred că i-am făcut o bucurie. În mare măsură suntem campioni", a spus Găman la Digi Sport.

Atacantul Denis Alibec consideră că este cea mai frumoasă victorie din acest an pentru Astra Giurgiu: "Am luat un avantaj considerabil şi avem prima şansă la titlu. Am fost foarte motivat, dar apoi m-am calmat pentru că ştiam că nu aveam cum să pierdem. La Euro mă gândesc după ce se termină campionatul. Şumudică ne-a spus înainte de meci că suntem cei mai buni şi trebuie să arătăm asta pe teren. Este cea mai frumoasă victorie din acest an".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua, şi s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului Ligii I, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului.

Ambele goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri, de Găman '45 şi Alibec '77.

După etapa a şaptea din play-off, Astra este pe primul loc, cu 42 de puncte, iar Steaua se află pe doi, cu 36 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.