Pilotul de MotoGP Valentino Rossi a declarat, într-un interviu pentru La Repubblica, că a înţeles ce înseamnă singurătatea abia anul trecut, când a avut coronavirus. El a mai afirmat că îşi doreşte să devină tată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost greu, pentru că eram izolat de tot. Eu, pentru care de când m-am născut a fost mereu o petrecere, pentru că oricine îmi iese în cale îmi zâmbeşte, m-am simţit un altul. Cred că am înţeles ce este singurătatea. Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Am făcut vaccinul. Este adevărat, suntem privilegiaţi. L-am făcut în Qatar, unde eram la începutul lunii pentru teste, datorită unui acord între guvernul local şi conducătorii din MotoGP. La prima doză nu am simţit nimic. O să fac a doua doză tot la Doha, după a doua cursă, în aprilie. Se spune că persoanele care au fost infectate ar putea avea ceva reacţii: nu mă interesează, este prea important. Mi-aş dori un copil. Mă gândesc la asta de ceva timp, cred că am găsit fata potrivită. Unul sau doi copii, este posibil”, a spus Rossi.

Valentino Rossi are o relaţie cu modelul Francesca Sofia Novello. Italianul a avut coronavirus în octombrie-noiembrie 2020.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sezonul de MotoGP va începe în Qatar, pe circutul Losail, unde vor avea loc primele două curse, la 28 martie şi 4 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.