Nouă membri ai echipei Marii Britanii au avut rezultate pozitive pentru Sars-CoV-2 după ce s-au întors de la Campionatele Europene de la Torun, Polonia, informează The Times, publicaţie citată de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia britancă fusese plasată în izolare la revenirea din Polonia, unde a participat, între 4 şi 7 martie, la CE în sală, după ce un membru a fost testat pozitiv.

Doi membri ai staff-ului echipei Franţei au trebuit să rămână în Polonia, în urma testelor pozitive primite înainte de a lua avionul de întoarcere la Paris şi cel puţin doi membri ai delegaţiei franceze au dat rezultate pozitive în ultimele ore, potrivit informaţiilor L'Equipe.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mai multe echipe au fost afectate de coronavirus după Campionatele Europene, în special cea irlandeză, care a împărţit acelaşi hotel cu francezii. Potrivit The Times, şi în delegaţia olandeză au fost înregistrate nouă cazuri de infectare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.