Antrenorul bosniac Vahid Halilhodzici, ultima dată selecţionerul Japoniei, a fost numit la conducerea tehnică a echipei FC Nantes, la care este legitimat portarul Ciprian Tătăruşanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halihodzici a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea la carea a evoluat ca jucător în anii 80 şi îl va avea ca secund pe Patrick Collot, preparator fizic pe Cyril Moine şi antrenor al portarilor pe Willy Grondin. Bosniacul îi succede la FC Nantes lui Miguel Cardoso, în funcţie din luna iunie.

În vârstă de 66 de ani, Halilhodzici a mai antrenat în Franţa echipele Lille, PSG şi Rennes. Ca selecţioner, el a mai lucrat la naţionalele din Costa Rica şi Algeria.

Cardoso a plătit cu postul său lipsa rezultatelor. După opt etape, FC Nantes este pe locul 19, retrogradabil, cu şase puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.