UTA a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, în prima etapă a sezonului 2021/2022 al Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 77, Dănuleasă s-a ciocnit, la un duel aerian, cu Roger de la UTA şi jucătorul Farului a rămas întins pe gazon. Jucătorii celor două echipe au făcut imediat semne disperate pentru intervenţia medicilor. Dănuleasă a fost scos pe targă de pe teren. Meciul a fost oprit mai multe minute şi Farul a rămas în nouă jucători, deoarece Dussaut fusese eliminat anterior şi Hagi efectuase toate schmbările.

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: Iacob - Vukcevici, Erico, Medjimorec, Şliakov (Bustea '85) - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink (Negoescu '90), Miculescu - Hora (Dangubici '60). Antrenor Laszlo Baint;

Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele (Grosu '16, Dobosavlevici '56), Pires, Grameni (Purece '57)- Chiţu (Dănuleasă '73), Ad. Petre (Jefte '57), Pitu. Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Dussaut '28 şi '70, Mladen '85+5

Cartonaş roşu: Dussaut '70

Arbitri:  Marcel Bîrsan – Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Szabolcs Kovacs;

Observatori: Zoltan Szekely, Romulus Gabor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.