Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că în urma celor mai recente teste pentru coronavirus s-a descoperit un caz de infectare, astfel că tot lotul, staful tehnic şi cel medical sunt în izolare. Meciul pe care echipa urma să îl dispute cu CFR Cluj a fost anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Jucătorii şi staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic şi medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare.

Meciul cu CFR Cluj se anulează”, este anunţul grupării arădene.

UTA Arad avea programat vineri un meci amical cu CFR Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.