Forul european de volei (CEV) a transmis urări de Sărbătorile pascale catolice prin intermediul fotografiilor, în care mingea a fost transformată într-un ou colorat, în diferite faze de joc din cupele europene. Între protagoniştii din fotografii se află şi Alexia Căruţaşu, componentă a naţionalei României şi recent câştigătoare a Challenge Cup cu echipa de club, Sistem9 Yeşilyurt Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mingea de volei a fost transformată într-un ou viu colorat, simbol al Sărbătorii pascale, în timp ce jucătorii imortalizaţi sunt foarte concetraţi în fiecare fază.

Una din fotografii o înfăţişează pe Alexia Căruţaşu, fiica foştilor internaţionali la baschet, Andreea şi Virgil Căruţaşu. Alexia joacă la Sistem9 Yeşilyurt Istanbul, cu care a câştigat recent Challenge Cup, după finala cu Volei Alba Blaj.

Alexia Căruţaşu este şi componentă a naţionalei României.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.