Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, de Elisabeta Cocciaretto (111 WTA), în al patrulea meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca din play-off-ul Billie Jean King Cup, astfel că România a pierdut confruntarea cu Italia, scorul general devenind 1-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buzărnescu a pierdut meciul cu Cocciaretto cu scorul de 5-7, 6-7 (5), în două ore şi 42 de minute.

Tot sâmbătă, Elena Gabriela Ruse, locul 168 WTA, a învins-o, scor 1-6, 6-3, 6-4, pe Jasmine Paolini, numărul 104 mondial.

Vineri, în primele două meciuri, Irina Bara a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto, scor 6-1, 6-4, şi Mihaela Buzărnescu a pierdut în faţa Martinei Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7 (5).

UPDATE - 

Meciul de dublu nu va mai avea loc, astfel că întâlnirea s-a încheiat 1-3.

“La scorul de 3-1 pentru Italia, care câştigă şi va juca în sezonul viitor în Calificările Billie Jean King Cup, s-a luat decizia ca meciul de dublu să nu se mai dispute”, se arată pe pagina de Facebook Romania Billie Jean King Cup Team.

Ca urmare a succesului de la Cluj-Napoca, Italia va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. România va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.