Sportivul Robert Glinţă s-a clasat, sâmbătă, pe locul patru în proba de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de nataţie de la Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Glinţă a fost cronometrat cu timpul 24.57, românul fiind la egalitate cu grecul Apostolos Christou.

Felicitări, Robert! Locul 4 este un rezultat minunat! Suntem mândri de tine, de faptul că ne-ai reprezentat cu onoare în două finale mondiale, alături de cei mai buni înotători din lume! Cu siguranţă, în cariera ta urmează multe medalii strălucitoare! Vom fi lângă tine pentru a ne bucura, de fiecare dată! Mult succes în continuare! Vă aşteptăm acasă!”, a notat ministrul Sportului, Eduard Novak, pe Facebook.

Pentru România a fost a patra finală din tot atâtea probe în care s-a înscris la înot: Robert Glinţă – locul 8 la 100 m spate şi locul 4 la 50 m spate şi David Popovici – aur la 100 m şi la 200 m liber.

La 50 m spate, proba a fost câştigată de americanul Hunter Armstrong (24.14), urmat pe podium de polonezul Ksawery Masiuk (24.49) şi de italianul Thomas Ceccon (24.51).

Americanul Justin Ress, care a încheiat cursa pe primul loc, a fost descalificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.