Perechea Irina Bara/Ekaterine Gorgodze (România/Georgia) a câştigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bara şi Gorgodze au învins în finală echipa Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie 2, scor 4-6, 6-1, 11-9, într-o oră şi 20 de minute.

“A fost un meci echilibrat. Mulţumesc, Eko, că ai jucat alături de mine, e al doilea turneu şi al doilea titlu. Le mulţumesc echipei mele şi familiei mele. Vă mulţumesc pentru că aţi crezut în mine. Este o plăcere să joc acasă şi să fiu aici. Sper că o să mai organizaţi astfel de turnee. A fost o săptămână frumoasă aici”, a spus Irina Bara la ceremonia de la finalul meciului, în engleză. “Am doar cuvinte de laudă la adresa tuturor persoanerelor implicate în organizarea turneului. Mă simt extraordinar aici. Îmi doream tare mult victoria de astăzi, mă bucur că am câştigat la dublu”, a adăugat ea, în limba română.

Ekaterine Gorgodze le-a felicitat pe adversare, dar şi pe Bara: “A fost un meci dificil împotriva voastră. O felicit pe colega mea, mulţumesc pentru că ai fost atât de curajoasă”.

FOTO: Transylvania Open
FOTO: Transylvania Open

Câştigătoarele turneului au obţinut 10.300 de dolari şi 280 de puncte, iar învinsele din finală primesc 6.000 de dolari şi 180 de puncte.

De la ora 17.30 va avea loc finala de simplu a turneului Transylvania Open, dintre Simona Halep, cap de serie 1 şi locul 18 WTA, şi estona Anett Kontaveit, locul 14 WTA şi favorită 2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.