Un jucător al echipei OGC Nice a ameninţat timp de câteva ore că va sări în gol de pe viaductul Magnan, la Nisa, informează vineri BFM Nice Côte d'Azur. Potrivit RMC Sport, jucătorul respectiv este Alexis Beka Beka. După negocieri, tânărul fotbalist a fost convins să nu recurgă la gestul extrem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE –

Bărbatul a fost preluat de pompieri în jurul orei locale 14.00.

A fost nevoie de mai multe ore de negocieri, inclusiv cu ajutorul unui psiholog şi al rudelor, pentru ca tânărul disperat să fie convins să-şi revină, notează Nice Matin.

Dispozitivul de securitate pus în aplicare pe autostradă, unde traficul fusese redus, şi la 100 de metri mai jos, pe bulevardul Madeleine 358, a fost ridicat.

ŞTIREA INIŢIALĂ -

Jucătorul, care se află la aproximativ 100 de metri de sol, s-a oprit pe banda de urgenţă a autostrăzii A8 şi ameninţă că se aruncă.

Negocieri in curs

Negocierile sunt in desfăşurare cu jucătorul, iar serviciile de urgenţă şi jandarmeria se află la faţa locului.

Militarii se ocupă de operaţiune. OGC Nice a trimis un psiholog la faţa locului. În urma acestui incident grav s-a format o coloană de 5 km, iar o bandă de circulaţie a fost blocată.

Având în vedere situaţia, OGC Nisa a anunţat anularea tuturor operaţiunilor de presă programate pentru vineri. O celulă de criză se reuneşte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.