Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici, care a devenit trezorier al Federaţiei Române de Rugby odată cu realegerea lui Alin Petrache la conducerea federaţiei, afirmă că întotdeauna a promovat şi susţinut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a vorbit sâmbătă, la Realitatea Plus, despre noua funcţie pe care o va deţine Teodorovici, afirmând că pe acesta îl recomandă experienţa în domeniu şi pasiunea.federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Eu cred că este un om cu experienţă mare din punctul de vedere al economiei şi finanţelor. Nu este remunerat, o face din pasiune. Cred că este o personalitate care ştie să atragă din punctul de vedere al parteneriatelor pe care ni le dorim mult mai multe lucruri. De fiecare dată ne-am dorit să aducem oameni importanţi ca experienţă”, a afirmat Petrache, la Realitatea Plus.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”De astăzi mă alătur echipei Federaţiei Române de Rugby. Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci şi Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ştefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruţ, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei şi Bogdan Muntean. Întotdeauna am promovat şi susţinut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români”, a scris el pe Facebook.
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
În opinia sa, rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc.
”Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obţinute de ai noştri - ca STEJARII - în competiţiile cele mai importante.
Iubesc rugby-ul, iubesc sportul, iubesc spiritul de echipă şi forţa pe care ţi-o inspiră. Aş putea spune că nu ştiu dacă am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine! Poate pentru ceea ce văd eu în acest sport: motivaţie, perseverenţă, îndemânare, anduranţă, spirit de echipă ... şi fair-play”, afirmă fostul ministru.

Alin Petrache a fost reales sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, la Adunarea Generale Ordinară de Alegeri de la Izvorani.

Echipa FRR aleasă în urma Adunării Generale Ordinare de Alegeri: Alin Petrache - Preşedinte; Bogdan Marinescu, Mircea Copaci şi Anton Pisărlogu - Vicepreşedinţi; Eugen Orlando Teodorovici - Trezorier; Emilia Vizitiu - SuperLiga, DNS şi rugby feminin; Ştefan Demci - SuperLiga, DNS şi rugby feminin; Ciprian Popa - AJR-uri şi AMRB; Neculai Nichitean - Membru; Marius Tincu - Membru; Cornel Negruţ - Membru; Cornel Ghenea - Membru; Andrei Ioan Szemerjai - Copii şi juniori; Florin Matei - Secretar General; Bogdan Muntean - Antrenor Federal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.