Federaţia Scoţiană de Rugby a anunţat, joi, anularea meciului test cu selecţionata României, care era programat în 10 iulie, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anularea vine ca urmare a faptului că mai mulţi componenţi ai lotului Scoţiei au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Toţi jucătorii şi staful sunt în izolare, conform reglementărilor.

Scoţienii mai au programat un meci test la 17 iulie, cu Georgia. Soarta acestei confruntări este incertă.

“Ne pare rău de această situaţie, ne-am dorit enorm de mult să jucăm acest meci, era foarte important pentru echipă să întâlnească încă un adversar puternic după Argentina, însă sănătatea şi siguranţa jucătorilor este pe primul loc. Suntem alături de ei, le dorim multă sănătate, revenire cât mai rapidă şi de asemenea, să reuşim cât mai repede să jucăm acest meci.”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.