Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, trecând în optimi de Ana Bogdan, locul 106 WTA. Jucătoarea britanică Emma Răducanu a declarat, joi, după ce s-a calificat în sferturi la Transylvania Open, că meciul cu Ana Bogdan a fost foarte dificil, românca arătându-şi experienţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Emma Răducanu: A fost un meci foarte greu cu Ana / Unde este trofeul obţinut de ea la US Open şi ce impresii are după ce a fost prezentă la premiera “No Time to Die”

Răducanu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 29 de minute.

Emma Răducanu a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-3, după un start în forţă, ea conducând cu 3-0. Ana Bogdan a încercat să revină în joc, însă serviciul pierdut după primul ghem a costat-o, astfel că primul set i-a revenit sportivei britanice.

Situaţia s-a echilibrat în setul al doilea, început cu un serviciu pierdut al Anei Bogdan, dar în care românca a făcut şi un break. Bogdan a mai pierdut un serviciu la 3-3, când Răducanu a făcut 4-3. Răducanu a câştigat setul cu 6-4, în 50 de minute.

În faza următoare, Răducanu o va întâlni pe sportiva din Ucraina Marta Kostiuk, locul 55 WTA.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.