FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din minutul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. Antrenorul Ionel Gane speră ca echipa lui, Dinamo, să-şi ia revanşa în cupă în faţa rivalei FCSB, după înfrângerea de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Gane, după 0-1 cu FCSB: Trebuie să învăţăm din acest meci şi să ne revanşăm în cupă

A marcat: Tănase '9

0-1, min. 9: Tănase a pătruns de pe partea stângă spre centru şi a marcat cu un şut de la 16 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol '58), Fabbrini (Gueye '73) - G. Creţu (Achim '2, Nepomuceno '73) - Nemec. Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Oaidă '71), Şut (Perianu '68), Moruţan - Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici '77). Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Bejan '10, St. Filip '57 şi '79, I. Gane (antrenor) '82, Sorescu '88, Anton '90 / Şut '64

Cartonaş roşu: St. Filip '79

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi şi Mihai Marica - Ionuţ Coza;

Observator de arbitri: Liviu Ciubotariu.

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 44 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, cu 40 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.