David Popovici ocupat locul 4 la 200 metri liber la Campionatul de Nataţie de la Fukuoka. El era deţinătorul titlului. Marele favorit al probei de 200 m liber, românul David Popovici a cedat pe finalul cursei şi a ratat un loc pe podium la Mondialele de la Fukuoka (Japonia), marţi, scrie lequipe.fr. David Popovici a declarat, marţi, că nu este supărat după ce a ocupat locul 4 la 200 metri liber, la Campionatul Mondial de Nataţie. El a afirmat că a dat tot ce a putut în proba în care era deţinătorul titlului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI UPDATE: David Popovici: Acesta este sportul. Uneori câştigi, uneori iei locul patru
CITEȘTE ȘI L'Equipe: Marele favorit al probei de 200 m liber, David Popovici a cedat pe finalul cursei / El va trebui să se descurce mai bine la 100 metri, distanţa sa preferată

David a condus cursa, fiind învins chiar pe ultimii metri. El a încheiat cursa în 1:44.90.

Titlul mondial a fost cucerit de britanicul Matthew Richards (1:44.30), urmat de Tom Dean, un alt britanic, cu 1:44.32, şi de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (1:44, 42).

În continuare, David Popovici va avea următorul program:

100 metri liber

26 iulie / Serii / ora 04:30 / 26 iulie / Semifinale / ora 14:00 /  27 iulie / Finală / ora 14:00
 
În 2022, David Popovici a cucerit medaliile de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta, dar şi la Campionatul European de la Roma, în probele de 100 m şi 200 m liber. Totodată, la competiţia din Italia, campionul nostru în vârstă de 18 ani, pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu, a stabilit un nou record mondial în proba de 100 m liber, când a oprit cronometrul de la Foro Italico la 46.86 secunde!
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.