David Popovici a declarat, marţi, că nu este supărat după ce a ocupat locul 4 la 200 metri liber, la Campionatul Mondial de Nataţie. El a afirmat că a dat tot ce a putut în proba în care era deţinătorul titlului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat, sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost foarte bune, dar pur şi simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzaţie cu cât am reuşit să ne pregătim şi cum am reuşit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câştigi, uneori iei locul patru”, a spus David Popovici, conform digisport.ro.

"M-am simţit îngrozitor, dar asta înseamnă că putem îmbunătăţi ceva. Dacă ai o cursă absolut perfectă şi nu mai ai nimic de îmbunătăţit, ştii că practic ai atins vârful, limita", a spus el.

"Ştii că nu poţi face nimic mai bun de acolo încolo. Mă bucur că s-a întâmplat acum şi sunt sigur că are o semnificaţie şi că voi învăţa din asta", a subliniat David.

El va încerca în continuare să îşi păstreze titlul la 100 m liber la Fukuoka, dar a declarat că mai întâi va "dormi bine, va mânca bine şi va analiza ce a fost".

"Cursa de 100 de metri este, din fericire, de două ori mai scurtă", a adăugat el.

David Popovici ocupat locul 4 la 200 metri liber la Campionatul de Nataţie de la Fukuoka. El era deţinătorul titlului.

David a condus cursa, fiind învins chiar pe ultimii metri. El a încheiat cursa în 1:44.90.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.