CS Dinamo a anunţat, miercuri, că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“TENIS! Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat astăzi că jucătoarea noastră Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Tokyo 2020!

Dinamo are două jucătoare de tenis la JO: Raluca Olaru şi Mihaela Buzărnescu!”, este anunţul postat în social media de CS Dinamo.

“Mihaela Buzărnescu a devenit al 101-lea membru pentru Team Romania la Jocurile Olimpice Tokyo 2020!

COSR a primit confirmarea acreditării sale din partea Comitetului de Organizare Tokyo 2020 şi astfel jucătoaea de tenis va participa la Jocurile Olimpice. Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. Raluca Olaru şi Monica Niculescu sunt deja parte a Team Romania şi vor concura în proba de dublu”, a anunţat şi COSR, tot în social media.

Pe lista anunţată până acum de COSR pentru Jocurile Olimpice se aflau până acum, la tenis, Raluca Olaru şi Monica Niculescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.