CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa franceză Rennes, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa. Deac a marcat în minutul 9, dintr-o lovitură liberă. Având o repriză un jucător în plus şi mare pare din cealaltă doi jucători în plus, clujenii au jucat dezamăgitor în multe momente, fiind chiar dominaţi de o echipă redusă la nouă fotbalişti, din minutul 46. Susici de la oaspeţi a văzut şi el cartonaşul roşu, în minutul 82. În acel moment, jucătorul bosniac era singurul de la CFR Cluj cu cartonaş galben, el primindu-l pe al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele minute, 9 contra 10, Rennes a pus probleme şi mai mari clujenilor.

În minutul 5, portarul Mendy a fost eliminat după ce l-a faultat pe Traore, în marginea careului de 16 metri. Mijlocaşul Del Castillo a ieşit pe teren pentru a-i face loc portarului de rezervă Bonet, în vârstă de 16 ani. În minutul 9, Deac a marcat de la 17 metri, din lovitura liberă dictată de arbitrul rus Aleksei Eskov.

Apoi, imprudent, Boli l-a faultat în careu pe Hunou şi arbitrul a dictat penalti pentru Rennes, dar Niang a trimis pe lângă poartă, în minutul 28.

Camavinga (16 ani) a fost eliminat după numai câteva zeci de secunde de la startul reprizei a doua, pentru un fault în preajma careului asupra lui Omrani.

Bonet, portarul de 16 ani al gazdelor, a fost dirijat din spatele porţii de antrenorul de portari al echipei franceze.

Au evoluat următoarele echipe:

Rennes: Mendy - Traoré, Gnagnon, Morel, Maoussa (Siliki '75) - Raphinha (Siebatcheu '80), Camavinga, Bourigeaud, Del Castillo (Bonet '7) - Niang, Hunou. Antrenor Julien Stéphan.

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Burcă, Boli, Camora - Djokovici (Păun '70), Bordeianu (Hoban '66), Culio - Deac, Traore (Cestor '84), Omrani. Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Niang '9, Raphinia '23, Maoussa '51 / Susici '17 şi '82, Arlauskis '90+1.

Cartonaşe roşii: Mendy '5, Camavinga '46 / Susici '82

Arbitri: Aleksei Eskov - Dmitri Mosiakin şi Valeri Dancenko - Vladislav Bezborodov (toţi din Rusia).

În celălalt meci al grupei, Celtic Glasgow a învins, acasă, cu cu 2-1, pe Lazio, după ce italienii au avut 1-0 la pauză.

După aceste rezultate, clasamentul Grupei E este următorul: 1. Celtic - 7 puncte, 2. CFR Cluj - 6 puncte, 3. Lazio - 3 puncte, 4. Rennes - un punct.

Următoarele meciuri din grupă vor avea loc la 7 noiembrie: CFR Cluj - Rennes şi Lazio - Celtic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.