Gigi Becali a declarat, miercuri seară, la Digi Sport, că FCSB a obţinut serviciile lui Florin Achim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“L-am luat pe Achim. Da, azi l-am luat. Păi, vreţi să mai primim vreun autogol? Facem presiune, ca să nu mai dăm autogol. Mai avea puţin şi dădea autogol şi astăzi Creţu”, a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre ce a spus în instanţă la procesul legat de schimbul de terenuri în care a fost implicat şi MAPN. “Am furat 800.000? Păi am adus un teanc de acte care demonstra că am donat 30 de milioane. Am spus în instanţă, ce făceam, îi ofeream 30 de milioane în instanţă?”.

În ceea ce îl priveşte pe Claudiu Keşeru, Becali a spus că a discutat cu acesta. “Nu l-am scos din lot de declaraţii. Am vorbit cu Keşeru. Spune-mi şi mie ce. Eu ştiu că–s mulţumit de tine, am câştigat şi bani cu tine. Tu milioanele alea le-ai făcut şi tu tot cu mine. Ce vrei tu acum? Îţi dau salariu lună de lună? Vrei să joci titular? Nu se poate titular. Eu am zis: L-am dat pe Budescu şi scap şi de Keşeru, scap de 60.000 de euro. M-am referit la salariu. El a spus că mai vrea să joace 2-3 ani. Eu i-am spus părerea mea nu mai poţi la nivel foarte înalt. Am vorbit cu Meme. Eu zic că Şerban va ajunge mare fotbalist. N-are emoţii deloc, driblează, pasează, iese din atac cu mingea la picior... Şi aşa n-o să intre Keşeru, că n-avem nevoie de Keşeru la meciul ăsta. Să băgăm copiii să joace”, a afirmat Gigi Becali.

El este de părere că FCSB nu va mai pierde niciun punct până la finalul sezonului regulat. Becali a spus şi ce îşi doreşte pentru CFR Cluj pe final de sezon regulat: “Să bată Rapid şi Sepsi şi Voluntari egal, aşa vreau”.

Gigi Becali a mai afirmat că îi va face o ofertă de nerefuzat lui Billel Omrani, de la CFR Cluj. "Bălgrădean a semnat cu CFR şi a apărat două meciuri la noi şi el era jucătorul lor şi eu nu ştiam. Deci ei au semnat în secret. Eu nu ţin secret şi vă spun acum că mâine fac ofertă pentru Omrani. M-am gândit că merită să dau 400-500.000 la semnătură. E ca şi cum ar fi preţul lui. Crezi că semnează? Dacă acum am ajuns la 6 puncte, îl iau. Păi la vară îl iau, dar am mai mare curaj acum. Păi dacă semnez acum cu el, ei nu-l mai bagă, cum nici eu nu l-am mai băgat pe Bălgrădean. Eu sunt corect. Eu vreau să vadă ei cum e. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Cum iau ei jucători de pe la alte echipe, de pe la Botoşani, ei îl iau pe Braun, eu îl iau pe Omrani. Dar eu anunţ. Dacă semnează, nu mai spun. Anunţ numai oferta, iar dacă semnează, nu mai spun, ca să stea ei în dilemă", a precizat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.