Directorul sportiv al Universităţii Craiova, Ovidiu Costeşin, a declarat, joi, că gruparea olteană va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia ca în sezonul viitor echipa de pe ultimul loc de cupe europene să joace un baraj cu formaţia de pe locul şapte sau de pe locul opt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Apropo de Comitetul Executiv, acea decizie ca locul 4 să dea baraj cu locul 7 sau 8 o vom ataca la TAS. Din ce am înţeles şi FCSB vrea să atace la TAS, şi Botoşani, sunt mai multe echipe”, a spus Costeşin.

FRF a decis, săptămâna trecută, că în sezonul 2020/20221 va exista un baraj între echipele de pe locurile 7 şi 8 din clasamentul final (locurile 1 şi 2 din play-out-ul Ligii I), într-o singură manşă, iar nvingătoarea va da un alt baraj cu echipa de pe ultimul loc de cupe europene, din play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.