Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Unai Emery, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea în faţa Barcelonei, scor 1-6, şi eliminarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, că arbitrul a favorizat formaţia catalană şi a precizat că jucătorii săi au pierdut totul în 5-10 minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am făcut meciul pe care ni l-am dorit, iar arbitrul a favorizat Barcelona. Gazdele au intrat pe teren cu spiritul de a câştiga. Ne-am dorit să avem continuitatea dn meciul tur, dar este clar că nu am putut. După pauză, la 0-2, jocul nostru s-a îmbunătăţit, am arătat mai multă personalitate. În mod normal, la 3-1 meciul era încheiat. Dar în 5-10 minute am pierdut totul, am pierdut toată munca depusă în repriza secundă. Acesta este un test pentru echipa mea şi ştiu că de aici vom creşte. Dacă vom continua să muncim, PSG va beneficia şi de alte oportunităţi", a spus Emery.

Echipa FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-1, formaţia Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Catalanii au reuşit o revenire spectaculoasă, după ce în tur au fost învinşi cu scorul de 4-0.

Miercuri, pentru gazde au marcat Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) şi Sergi Roberto '90+5, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Cavani '62.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.